NHHSE ANSETTER

NHHS Ekspedisjon ANSETTER

Søknadsfrist 3. September

NHHS Ekspedisjon er skolens ekspedisjonsgruppe. Gruppens formål er å samle eventyrlystene studenter og å sende dem ut på ekspedisjon. Gruppen ønsker å skape utfordringer for studenten slik at de kan teste seg både psykisk og fysisk, på en annen arena en lesesalen og eksamenslokalet.


Hvert år gjennomføre gruppen rundt to ekspedisjoner, i tillegg til populærforedrag og mindre turer i nærområdet.  Så lagt i år har vi hatt en ekspedisjon til Kilimanjaro (Afrikas høyeste fjell) og en til Mount Everest.


Som styremedlem i  ekspedisjonsgruppen blir du en aktiv del av skolen ekspedisjons og turmiljø, samtidig som du bidrar til å spre denne interessen til andre. Dette semesteret er stillingen som utstyrsansvarlig, økonomiansvarlig og prosjektansvarlig ledig:


Utstyrsansvarlig:

Din oppgave er å pass på at gruppens utstyr er i orden. Samtidig som du sørger for at utlån av utstyre til studentene på skolen går i orden. Det kreves ingen spesielle forkunnskaper, men er selvfølgelig en fordel at man har er en utstyrsfreak.


Økonomiansvarlig:

Din oppgave er å holde styr på gruppens økonomi og regnskap. Du vil også fungere som gruppens nestleder og vil i leders fravær fylle denne rollen. Det kreves ingen forkunnskaper, interesse for økonomi burde ikke være noen utfordring når du går på NHH.


Prosjektansvarlig:

Din oppgave som prosjektansvarlig er å finne den neste måten å inspirere stud.NHH til å dra ut på eventyr. Dette er en meget fr rolle der bare fantasien setter grenser. Tidligere prosjekter har typisk vert populærforedrag, brekurs etc.


Vi søker etter deg som er glad i eventyr og friluftsliv som kunne tenke deg å dra på ekspedisjon selv eller å hjelpe andre med å gjøre det. Har du spørsmål og eller lurer på noe ta kontakt med oss på facebook. Vi svarer gjerne!